gombaszakellenőri képzés

140 órás gombaszakellenőri képzés indul a Magyar Mikológiai Társaság szervezésében három városban is. A képzésre Budapesten, Kaposváron és Debrecenben kerül sor amennyiben elegendően jelentkeztek.

BUDAPESTENa tanfolyam 2017. február 25-én indul. A beiratkozás az első alkalommal, február 25-én 10 órakor történik. A beiratkozást követően az oktatás megkezdődik. A részletes órarend itt található.

DEBRECENBEN a tanfolyam 2017. március 4-én indul. A beiratkozás az első alkalommal, március 4-én 9 órakor történik. A beiratkozást követően az oktatás megkezdődik. A részletes órarend itt található.

KAPOSVÁRON a tanfolyam 2017. március 18-án indul. A beiratkozás az első alkalommal, március 18-án 9 órakor történik. A beiratkozást követően az oktatás megkezdődik. A részletes órarend itt található.

A tanfolyamok végén hatósági jellegű tanúsítványt adó gombaszakellenőri vizsga tehető (a vizsga nem kötelező). A jelentkezés nem igényel előzetes ismereteket a gombákról.

A tanfolyamok végén gombaszakellenőri képesítés szerezhető, de ajánljuk tanfolyamainkat azoknak is akik a legfontosabb ehető és mérgező gombákat biztonsággal szeretnék felismerni (285 faj). Mindemellett szeretnének termesztési, tartósítási, toxikológiai és kereskedelmi ismereteket is szerezni.

Kérem, amennyiben valamelyik tanfolyam érdekli, és szeretné a jövőben az ehhez kapcsolódó körleveleket megkapni, akkor írjon az mmt.tanfolyam@gmail.com e-mail címre. Kérem írja meg nevét és melyik tanfolyam részletei érdekelnék!

 

kép forrása: http://www.freepik.com/free-vector/watercolor-elements-of-autumn-forest_816294.htm

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s