Green City akkreditációs alapképzés

Jelentkezési hartáridő: 2017.március 10.

2017. március 16-17-én kerül megrendezésre az idei Green City Akkreditációs alapképzés.

A képzésen áttekintésre kerül a Green City Fenntarthatósági Minősítő Rendszer© példákon keresztül. A résztvevők megismerik a települési zöld fenntarthatóság kérdéseit és ennek tervezői-, kivitelezői-, fenntartói vonatkozásait. A képzés elvégzését követően a résztvevők jogosultak a „Green City akkreditált tervező/ kivitelező/fenntartó” megjelölés használatára.

A képzésen olyan tervezői, kivitelezői és fenntartói szemlélet kerül bemutatásra , mely a települési zöldfelületek társadalmi, környezeti és gazdasági vonatkozásaival egyaránt foglalkozik. A települési zöldfelület-gazdálkodás és –fenntartás, valamint a létesítménygazdálkodás terén alkalmazható megoldásokat, a fenntarthatósággal
kapcsolatos kérdésekre gyakorlati, megvalósítható válaszokat ad a képzés, melyek a tervezés, a kivitelezés és az üzemeltetés révén hozzájárulnak a települések élő természeti körforgásokba való visszaintegrálásához, a zöld infrastruktúra hálózat működéséhez, élhetőbb, egészségesebb és gazdaságilag is virágzó lakó- és munkakörnyezetek kialakításához.

GYAKORLATI TUDNIVALÓK

Képzés időtartama: 2 nap
Képzés időpontja: 2017. március 16-17.
Képzés helyszíne: előreláthatóan a Magyar Építőművészek Szövetsége Kós Károly terme (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2.)
A képzés felső létszámhatára: 40 fő
Díja: MAKEOSZ és Green City Tanács tagoknak 23.000 Ft+Áfa, tagsággal nem rendelkezőknek 28.000 Ft+Áfa. A díj tartalmazza a két nap előadásainak, a nyomtatott anyagoknak és a kávészüneteknek a költségeit.
A díj nem tartalmazza az ebédet, de ebédmenü fogyasztására lehetőség van az Építész Pince Étteremben, illetve a környéken más vendéglátóhelyeken.
Fizetési feltételek: a jelentkezés befogadása után banki átutalással a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft. számlájára, mely számlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük.
Kamarai továbbképzési pontok: A képzésen való részvételért építész kamarai pont jár. A pontérték még elbírálás alatt áll, erről a későbbiekben tudunk tájékoztatást adni.

Jelentkezés ezen a linken lehetséges: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdLWEtGkMUwKT2vn9-Nm5NRTqh3saQwVaMqRM1IGiiloXULA/viewform#responses

Az akkreditáció dokumentumai:

Az akkreditáció SZEMÉLYRE szól és egy naptári évig érvényes. Cégként az akkreditáltság akkor tüntethető fel, ha az adott munkafolyamat vezetője a cégnél részt vett akkreditációs képzésen (pl. építésvezető építés esetén, vezető tervező tervező team esetén, egyéni vállalkozó saját maga nevében akkreditált). Az akkreditáció feltétele, hogy a résztvevő jelen legyen a teljes képzésen, tehát mindkét nap, a képzés teljes idején.
Az akkreditált kollégák és cégük neve, valamint akkreditációs tanúsítványuk sorszáma a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft-nél lesz nyilvántartva, a cég honlapján lesz megtekinthető. A releváns Green City Tagszervezet (pl. MAKEOSZ, MTSZ, stb.) a saját honlapján is feltüntetheti akkreditált kollégáit, vagy linkkel mutathat honlapunkra (www.green-city.hu).

A Zöldebb Városokért Mozgalom itthon és külföldön egyaránt minden erejével azon dolgozik, hogy a Zöld Város gondolkodásmód meghatározó legyen a települési köz- és magántulajdonú zöldfelületek létesítésekor, mely szemlélet elsajátításához a képzésen átadott ismeretanyag elengedhetetlen.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s