Mobilitási és Karrier nap

Budapesten szervezett európai kutatói állásbörzére és karriernap lesz november 16-án a Közép-Európai Egyetemen. A rendezvény célja a kutatói pálya népszerűsítése az európai kutatói munkavállalási és támogatási lehetőségek bemutatásán keresztül, és meggyőződésünk, hogy a rendezvényen való  részvétel az Ön hallgatóinak is hasznára válhat.

Az ERA Mobility&Career Day-en húsznál több munkaadó lesz jelen kutatói állásajánlatokkal szerte Európából, köztük például a CERN, a Bosch, a TATA vagy a Randstad.

Amellett, hogy számos innovatív vállalat állásajánlataival meg lehet ismerkedni, a látogatók gyakorlati workshopokon is részt vehetnek a következő témákban:

  • kutatói források és pályázatírás
  • prezentációs technikák kutatóknak
  • horizontális kérdések a kutatásban.

Meghívott szakértőink előadásaikon a EURAXESS kutatói mobilitási program, illetve az MCSA nyújtotta lehetőségekről, a kutatói életpályák sokszínűségéről és a Marie Curie Alumni Association-ről szolgálnak majd további információkkal.

A 2017-es SCIndikátor tudománykommunikációs verseny győztesei Science Slam-mel lépnek fel, míg a CEU Career Services Office helyszíni CV-ellenőrzéssel, a Randstad pedig interjúzási tanácsadással segít a hatékony álláskeresésben.

A rendezvény teljesen ingyenes, de regisztrációköteles. A regisztráció
november 15-éig érhető el a következő linken: https://www.euraxess.hu/hungary/events/era-mobilitycareer-day-ceu
A *Facebook-esemény* itt található: https://www.facebook.com/events/1510270025713019/

Az esemény időpontja és helyszíne: *2017. november 16., Közép-Európai Egyetem, 1051 Budapest, Nádor utca 15 <https://maps.google.com/?q=1051+Budapest,+N%C3%A1dor+utca+15&entry=gmail&source=g>.*

Amennyiben úgy gondolja, hogy rendezvényünk az Ön hallgatóit is érdekelheti, kérjük, hogy terjessze a rendelkezésére álló csatornákon, hogy minél több fiatalnak mutathassuk be a kutatói pálya szépségeit és kihívásait.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s