környezetfejlesztési támogatások jogcímfelelős

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

 1. pontja szerinti „Mezőgazdasági ágazat irányítási és döntés-előkészítési feladatkör”, melyben az I. besorolási osztályban a képesítési előírás a következő: egyetemi szintű biológus, fizikus, vegyész, közgazdasági programozó vagy programtervező matematikus szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű agrár-felsőoktatásban szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági felsőoktatásban szerzett gazdálkodási, közgazdasági szakon szerzett közgazdász szakképzettség, vagy 125. pontja szerinti „Területfejlesztési és vidékfejlesztési feladatok”, melyben az I. besorolási osztályban a képesítési előírás a következő: egyetemi szintű jogász, okleveles közigazgatási menedzser és okleveles közigazgatási szakértő szakképzettség, szociológus, földrajztanár vagy geográfus szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű agrár felsőoktatásban szerzett környezetgazdálkodási agrármérnök, okleveles tájépítészmérnök, okleveles táj- és kertépítészmérnök, okleveles táj- és kertészépítész szakos kertészmérnök, közgazdasági vagy műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség; főiskolai szintű településmérnök szakképzettség (városgazdasági) vagy államigazgatási és szociális igazgatási felsőoktatásban szerzett szakképzettség.

Ellátandó feladatok: – jogcím végrehajtásának előkészítése, koordinálása.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Lásd a Kormányrendelet vonatkozó melléklete szerint.

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , a(z) valamint a Magyar Államkincstár vonatkozó belső szabályzatainak rendelkezései az irányadók.

 

Pályázati feltételek:

 •         Magyar állampolgárság,
 •         Cselekvőképesség,
 •         Büntetlen előélet,
 •         Főiskola, vagy egyetem (lásd részletesen a közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III.7.) Kormányrendelet 3. mellékletének 88.; valamint 125. számú feladatkörénél felsoroltak szerint.),
 •         – számítógépes felhasználó szintű gyakorlati ismeret (MS Office).

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

 •         – agrárszabályozás és vidékfejlesztési intézkedések ismerete,
 •         – államigazgatási munkatapasztalat,
 •         – angol nyelv ismerete.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

 •         – A 45/2012. (III. 20.) Kormányrendelet 1. számú melléklete szerinti önéletrajz (mely a Magyar Államkincstár honlapján megtalálható: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/allashirdetes_/2854/.)
 •         – Motivációs levél.
 •         – Kizárólag a munkakör betöltéséhez szükséges iskolai végzettségeit, szakképzettségeit igazoló okiratok másolatai.
 •         – Nyelvvizsgát igazoló bizonyítvány másolata.
 •         – A pályázó nyilatkozatot adhat pályázati anyagának a Kincstár adatbázisában 6 hónap időtartamig történő tárolásáról, illetve további felhasználásáról. Nyilatkozat hiányában a pályázat elbírálását követően a pályázati anyag megsemmisítésre kerül. A nyilatkozat a pályázat beküldésekor, az elektronikus üzenet részeként is megtehető.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. november 20.

A pályázatok benyújtásának módja:

 •         Elektronikus úton Békési Dóra részére a allas@allamkincstar.gov.hu E-mail címen keresztül

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: A pályázati anyag benyújtásával egyidejűleg a Pályázó hozzájárul adatainak kezeléséhez, valamint ahhoz, hogy a pályázati anyagát a kiválasztási eljárásban résztvevők megismerhetik. Az elektronikus üzenet tárgyában kérjük feltüntetni a HPF-3012/2017 azonosító számot, valamint a munkakör pontos megnevezését „környezetfejlesztési támogatások jogcímfelelős”.

További részletek: https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=ts5i1oh5b8

Kép forrása:  https://www.antikvarium.hu/konyv/gerle-gyorgy-tervszeru-kornyezetfejlesztes-112849

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s