város- és területfejlesztési gyakornok

A HÉTFA kutatóintézet és elemző központ gyakornoki programot hirdet. A résztvevők gazdaság- és társadalomelemzéshez, várostervezéshez és fejlesztéshez, nemzetközi projektmenedzsmenthez, kommunikációhoz kapcsolódó feladatokat kapnak, munkájukat és fejlődésüket gyakornoki szemináriumsorozattal, tutorálással segítjük. A gyakornoki program 2018 februárjában indul, a gyakornoki idő hossza a 3-6 hónap.

A program célja, hogy lehetőséget nyújtson az elkötelezett és szakmailag felkészült fiatalok számára, hogy bekapcsolódhassanak a magyar társadalmi, gazdasági viszonyok javítását szolgáló elemző munkába. A gyakornokok a HÉTFA elemzőivel dolgoznának együtt kutató, fejlesztő projekteken. Bekapcsolódhatnak az Összkép magazin készítésébe, emellett részt vehetnek a kutatóintézet gyakornoki szemináriumsorozatán.

A résztvevők az alábbi területeken próbálhatják ki magukat:

  • közpolitikai, társadalom- és gazdaságtudományi elemzések készítése;
  • nemzetközi projektmenedzsment;
  • város- és területfejlesztés, tájépítészet;
  • Összkép magazin, újságírás.

A gyakornoki szemináriumsorozat a közgazdaságtan, a szociológia és a városépítészet a gyakorlatban is hasznosítható ismeretanyagát tekinti át előadások, valamint önálló és csapatfeladatok formájában, emellett a szervezési és esszéírási készségek fejlesztését segíti. A szemináriumokat a HÉTFA egyetemi oktatásban tapasztalattal rendelkező, vezető kutatói tartják: Balás Gábor, Csite András, Geambaşu Réka, Herczeg Bálint, Koltai Luca, Megyesi Boldizsár, Major Klára, Mike Károly, Szendrei Zsolt, Szepesi Balázs, Zsár Virág.

A gyakornoki pozícióról további részletek ide kattintva olvashatók.

Jelentkezés

Az önéletrajzokat és motivációs leveleket a felveteli@hetfa.hu címre várjuk. Motivációs levelében kérjük, jelölje meg, hogy a fenti területek, feladatok közül melyek érdekelik a leginkább és miért. Kérjük, hogy tüntesse fel azt is, hány órát tud dolgozni hetente. Jelentkezési határidő: 2018. január 15.

További részletek: http://hetfa.hu/2017/12/18/gyakornokot-keres-a-hetfa-3/

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s