tájépítész oktató

A Kert- és Szabadtértervezési Tanszék tájépítész oktató kollégát keres 2018. szeptemberi kezdéssel. Olyan tájépítész jelentkezését várjuk, aki kedvet és erőt érez az egyetemi oktatáshoz, azon belül is elsősorban a kert- és szabadtérépítészeti, szabadtér-tervezési tárgyakba való bekapcsolódáshoz. Előnyt élveznek azok a kollégák, akik a mesterszakon angolul is folyó képzésbe is be tudnak kapcsolódni, gyakorlatvezetőként, tervezési korrektorként.

Jövedelem: a mindenkori közalkalmazotti besorolás szerint, tanársegédi, ill. tanszéki mérnöki besorolásban, bruttó kb. 200.000.- forint (az idegen nyelvű képzésben való intenzív részvétel esetében kereset-kiegészítés lehetséges). 2018. szeptember és december időszakban határozott idejű megbízásos szerződés formájában van mód az alkalmazásra, a szülési szabadságon lévő kollégánk pótlásaként. 2019 januárjától közalkalmazotti állásra van lehetőség.

Heti munkaidő: 42 óra (az időbeosztás rugalmas, az oktatáshoz illeszkedő).

Jelentkezéseteket a kertep@tajk.szie.hu címen lehet leadni egy önéletrajz, motivációs levél és tervezési/szakmai portfólió kíséretében. Határidő: 2018. augusztus 21.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s