tudományos tanácsadó, Keszthely

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

A kinevezett tudományos tanácsadó feladatai: alkotó és tevékeny hozzájárulás a kutatóhely, az egyetem, a kar tudományos feladatainak kidolgozásában, végrehajtásában és ellenőrzésében, részvétel az oktatási és kutatási tevékenységben, a hazai és nemzetközi szakmai közéletben, a doktori képzésben, doktori és habilitációs eljárásokban.

 

Pályázati feltételek:

 •         PhD,
 •         A pályázó rendelkezzék szakirányú egyetemi végzettséggel, doktori (PhD) fokozattal, MTA doktora tudományos címmel vagy „tudományok doktora” tudományos fokozattal, vagy habilitációval, vagy a Doktori és Habilitációs Tanács javaslatával és a tudományos főmunkatársi besorolási feltételek teljesítésén túl az adott tudományterületen nemzetközi elismertséggel, folyamatosan kiemelkedő tudományos munkásság.
 •         Legalább egy világnyelvből középfokú komplex, vagy azzal egyenértékű nyelvvizsgával, legalább 9 éves felsőoktatásban szerzett, igazolt kutatói vagy oktatói gyakorlattal, képességgel komplex kutatások összefogására, (kutatási projektek vezetése) tudományszervezési, kapcsolatépítési feladatok elvégzésére, tudományos utánpótlás nevelésére, képességgel oktatási és publikációs tevékenységre idegen nyelven is, széles körű hazai és nemzetközi kutatási tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel.
 •         A biológia, haltenyésztés, akvakultúra, hal-genomika területén szerzett szakmai tapasztalat előnyt jelent.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

 •         kísérőlevél (Rektor Úrnak címezve, hivatkozva a pályázati kiírás megjelenési helyére, idejére),
 •         pályázat (tervek, elképzelések),
 •         részletes szakmai önéletrajz (aláírt),
 •         publikációs lista,
 •         igazolás(ok) a legalább 9 éves, felsőoktatásban szerzett kutatói vagy oktatói gyakorlatról,
 •         egyetemi végzettséget, tudományos fokozatot, MTA doktora tudományos címet vagy “tudományok doktora” tudományos fokozatot/habilitációt/Doktori és Habilitációs Tanács javaslatát, nyelvtudást, továbbá egyéb végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata,
 •         formanyomtatványok – Bizalmas személyi adatlap, Összefoglaló pályázati adatlap, Nyilatkozat (a http://www.uni-pannon.hu honlap Álláspályázatok menüpontjából letölthetők),
 •         3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány (büntetlen előélet, továbbá annak igazolása, hogy a pályázó nem áll a munkakörének megfelelő, vagy a munkakörének részét képező foglalkozástól eltiltás hatálya alatt). Amennyiben nem érkezik meg a pályázat beadási határidejéig, kérjük az ajánlott feladóvevény vagy elektronikus visszaigazolás másolatát csatolni.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2019. január 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. július 11.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Balla Judit nyújt, a 06-88/624-236 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

 •         Postai úton, a pályázatnak a Pannon Egyetem címére történő megküldésével (8200 Veszprém, Egyetem utca 10. Munkaügyi Főosztály ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1078 , valamint a munkakör megnevezését: tudományos tanácsadói.
 •         Személyesen: Balla Judit (Munkaügyi Főosztály), Veszprém megye, 8200 Veszprém, Egyetem utca 10. B-épület Földszint .

További részletek: https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=tjxj4ojbf3

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s