Tanyagondnok – Gesztely

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

A tanyagondnoki feladatok elvégzése a személyes gondoskodást nyújtó szociális intézmények szakmai feladatairól és működésük feltételeiről szóló 1/2000.(I.7.) SzCsM rendelet alapján, valamint a szolgálat szakmai programjában foglaltak szerint kell ellátni.Főbb feladatok: Szociális étkeztetéshez ebédszállítás ellátása; Közreműködés a házi segítségnyújtás nem szakmai jellegű munkájában (pl. gyógyszer kiváltás, bevásárlás); Egyéb kötelező szállítási feladatok ellátása, kiemelten a gyerekszállítás és egyéb szállítás (pl. szakorvosi ellátásra, egyéb egészségügyi intézményekbe történő betegszállítás); Település lakóinak kórházi, szociális otthoni látogatására, sportrendezvényekre, családi eseményekre, bevásárlásra történő szállítás, a rászoruló lakók önkormányzati rendezvényekre történő szállítása; Önkormányzati rendezvényekkel kapcsolatos szervezési feladatok; Kapcsolattartás a lakossággal és a helyi civil szervezetekkel; Egyéb, a falugondnoki gépkocsi fenntartásával kapcsolatos feladatok; Közfoglalkoztatott dolgozók irányítása; Településüzemeltetési és egyéb kommunális feladatok ellátásában való részvétel, illetve közreműködés.

Illetmény és juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a “Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

A munkavégzés helye: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, 3715 Gesztely, Szabadság tér 2.

Pályázati feltételek:

  •         Szakmunkásképző intézet,
  •         D kategóriás jogosítvány,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  •         Gesztely-Újharangod állandó lakhely, helyismeret, falu és tanyagondnoki képzés elvégzéséről tanúsítvány megléte

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  •         önéletrajz, képesítésre vonatkozó okiratok másolata, D kategóriás jogosítvány, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi biztonyítvány, nyilatkozat a falu és tanyagondnoki tanfolyam elgézésének vállalalásáról és a képesítés megszerzéséről

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. július 20.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Simon István Társulás elnöke nyújt, a 46/450-111, 06/70-382-6217 -os telefonszámon.

További részletek: https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=tj3f7ikvh3

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s