Kertész-, agrármérnök gyakornok

Reichenauer Gärtnersiedlung
A Reichenauer Gärtnersiedlung családi vállalkozás Hegau körzetben, a Bodeni-tónál, Németországban. 2012 óta termesztünk kaliforniai paprikát, hegyes paprikát, padlizsánt, paradicsomot és uborkát különböző vásárlóknak 13 hektáron ebben az álomba illő környezetben.
Innovatív gépek, önjáró betakarító kocsik és robotok teszik a paprika termesztésének egyik legmodernebb termelési rendszerévé. Ennek ellenére akár 100 alkalmazottra is szükségünk van a csúcsszezonban, hogy minden zökkenőmentesen működjön Dél -Németország legnagyobb üvegházában.
2021 bővítettük üvegház-rendszerünket egy biológiai termesztéses üvegházzal, és emiatt keresünk új munkatársat, aki a biológiai növényvédelemmel foglalkozna az új üvegházban.
Kertészmérnök szakmai gyakorlat
Amennyiben az alábbi képzések valamelyikében, vagy ezekhez hasonlóban vesz részt, és szeretne Németország legnagyobb élelmiszertermesztő régiójában dolgozni, akkor jelentkezzen nyári kertész szakmai gyakorlatra.
– Kertészmérnök
– Agrármérnök
– Agrármanagement
– Vagy bármilyen hasonló kertész vagy agrár szak

Szükséges német vagy angol nyelv ismerete minimum középszinten
Szállást megegyezés szerint a munkáltató tud biztosítani
Munkakezdés: 2022 áprilistól augusztusig
Ha szeretne ott dolgozni, ahol mások nyaralnak, küldjön nekünk részletes német vagy angol nyelvű jelentkezést e -mailben.
Kapcsolattartója:

Clemens Blum
Engener Straße 30
78224 Singen
Email: blum@reichenauer-gaertnersiedlung.de
Tel: (+49) (0)1605116719Vagy egyéb kérdés esetén írjon e-mailt a janoch@reichenauer-gaertnersiedlung.de címre, Janoch Orsolyának, aki magyarul is tud válszolni kérdéseire.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s