KÉK terepgyakorlat

Nyári felmérési terepgyakorlat a KÉK-benaugusztus 23-27.Csatlakozz a KÉK egy hetes városkutatási gyakorlatához – szerezz hasznos szakmai tapasztalatokat, és fedezd fel Dél-Buda legizgalmasabb barnamezős területeit!

Feladat: a Budafoki út menti ipari örökség és a barnamezős terület jelenlegi használatának felmérése (különös tekintettel a K+F, kreatívipari- és egyéb gyártó műhelyek összegyűjtésére).

A munka előre kijelölt területen fele részben terepmunkából, fele részben az összegyűjtött adatok számítógépes feldolgozásából áll. (kb. 12+10 óra)

Személyes jelenlét csak augusztus 23. hétfőn szükséges, a többi napon az időbeosztás rugalmas, szabadon személyre szabható, de terepmunka is szükséges a megvalósításhoz.

A számítógépes adatfeldolgozásra a KÉK közösségi irodában is van lehetőség (archicad nem szükséges a munkához, excelben fogunk dolgozni).

A munkáért cserébe 20.000 Ft ösztöndíjat és igény esetén 1 hét szakmai gyakorlati igazolást tudunk felajánlani.

Emellett hasznos lehet számodra még a részvétel:ha gondolkozol azon, hogy erre a helyszínre készítsd a diplomádha szeretnél megismerkedni egy KÉK-ben zajló városkutatási projekttel.

A gyakorlat folytatásaként ősszel a projekt későbbi fázisaiba is be lehet kapcsolódni. A jelentkezéseket vagy kérdéseket a cup@kek.org.hu e-mail címre várjuk augusztus 15-igTovábbi szép nyarat mindenkinek!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s