Műszaki koordinátor munkatárs

A veszprémi Royal-Kert Kft. KERT, PARK üzletága a kivitelezések irányítására „Műszaki koordinátor” munkatársat keres.

Téged keresünk, ha rendelkezel kertek, parkok építése területén alkalmazható szakirányú végzettséggel, hasonló jellegű kivitelezésekben szerzett tapasztalattal.

Feladataid körébe fog tartozni: koordinálni a kivitelezési és szállítási feladatokat, egyeztetni az egyes projektek előkészítőivel. Szervezni, ütemezni és előkészíteni az építési munkákat. Folyamatos kapcsolattartás a megrendelőkkel, alvállalkozókkal, fizikai állomány összefogása. Szerződésekben foglalt műszaki tartalom, ár és határidők betartása, építéshez szükséges nyersanyagok beszerzése.

Amit kérünk tőled: pontosság, precizitás, határozottság, jó szervezőkészség, diplomatikus, fegyelmezett kommunikáció, felelősségvállalás, logikus, műszaki gondolkodás. Napi munkádhoz kezelői szintű számítástechnikai ismeretek és gyakorlat szükséges.

Ha ezekkel az ismeretekkel és képességekkel Te rendelkezel, akkor biztos munkahely, jó közösség, értelmes célok és motiváló jövedelem vár rád!

Munkavégzés helye: Veszprém központi iroda, illetve vidéki munkaterületek

Jelentkezésedet fényképes önéletrajzzal és bérigény megjelölésével a kert@royalkert.hu e-mail címre várjuk.Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s