Kertész, Tájépítész (Németország)

Európa egyik vezető szabadidő, élményparkjába márciusi kezdéssel keresnek kertészeti és parkfenntartási , valamint takarítási tevékenységre munkatársakat. Szálláslehetőség a park közvetlen közelében. Alapfokú német vagy angol, nyelvtudás, előny szerb-horvát nyelv ismerete.

A feladatok közé tartozik:

Kertészként ,tájfenntartóként a park és üdülőfalu zöldterületein különböző karbantartási munkálatok elvégzése, illetve támogatni az ültetési munkákat.

Ide tartozik még a gyommentesítés, a kaszálási munkák, a cserjék és fák metszése, valamint a talajtakaró és öntözési munkák is. Feladatai közé tartozik a közlekedési területek takarítása, karbantartása és a hulladékkezelés is.

Kültéri létesítmények tisztítójaként  felelős a kommunális , szelektív  hulladék és a járófelületen keletkező esetleges szennyezés napi eltávolításáért a park összes ösvényén. Feladatai közé tartozik a hulladékgyűjtő edények szállítása és ürítése is. A teraszok és a játszóterek rendbetétele, takarítása, elektromos, motoros, Lombfúvó gép, kézi eszközök alkalmazásával.

 Alkalmanként Ön is támogatja kertészeket az ültetési és karbantartási munkákban. Ehhez a tevékenységhez érvényes vezetői engedély szükséges.

Érdeklődni:

unkraut2023@gmail.com

Az állás leírása eredeti (német) nyelven:

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s